Vi använder våra egna och tredje parts cookies för att förbättra våra tjänster. Om du fortsätter surfa kommer vi att överväga att du accepterar dess användning. Du kan ändra konfigurationen eller få mer. här;.

Registrering av hallar


Här kan du registrera och marknadsföra din hall som spelplats i Gruppspelet.

Här anmäler du också hall lag. Anmälningsavgiften är 2 995 kr/lag. Man mâste vara minst 6 spelare i ett lag. I formuläret anmäler man lagkaptenen som då kommer att få ett privat inlogg till vår hemsida där man sedan kan skriva in resten av spelarna.

Halluppgifter

Om du inte vet din halls GPS lokalisering, kan du hitta den HÄR.

Faktureringsuppgifter

Laguppgifter

När du registrerat din hall och/eller hall lag kommer alla nödvändiga inloggningsuppgifter att skickas till er via mejl. Ni kan antingen anmäla era hall lag i samband med hallregistreringen eller vid ett senare tillfälle, det är helt upp till er. Respektive lagkapten kommer att få ett eget inlogg för att kunna hantera sitt lag på vår hemsida.

Organisationen kommer att bekräfta område när du är klar med din registrering.

Kategori

Spelnivå

Lagkapten

Obs! Spelarna som skall registreras i det nya laget kan inte ha deltagit i SNP tidigare, endast registrering för nya spelare.Lagkaptenen kan lägga till en spelare som har spelat i SNP tidigare inne pâ sina logga in pâ sina privata sidor om spelaren inte längre spelar i sitt gamla lag.

Nummer; Namn Efternamn Personnr Telefon Email
1.
INFORMATION OM DATASKYDD
Hemsida www.snpadel.se
Hemsidans ägare SNP Scandinavia AB
Ansvarig för datahantering SNP Scandinavia AB, hädanefter "Bolaget"
Orsak Hantering, analys och lösning av frågor ställda i hemsidan
Organisation av padelturneringar
Legitimation Användaren medger
Laglig ålder för medgivandet Användaren certifierar att han/hon är 18 år eller äldre och därefter kan enligt lag medge hanteringen av sina personliga uppgifter som etableras i integritetsskydd.
Mottagare Tredje part kommer att meddelas för att utveckla verksamheter som beskrivs i dataskydd. Dina personliga uppgifter kommer aldrig att delas med andra part för andra orsaker än de som beskrivs i detta dokument.
Rättigheter Inloggning, förändring och borttagning uppgifter, bland andra rättigheter, som förklaras i den ytterligare informationen.
Ytterligare information Du kan kolla på den ytterligare och detaljerade informationen om dataskydd genom att klicka här