Vi använder våra egna och tredje parts cookies för att förbättra våra tjänster. Om du fortsätter surfa kommer vi att överväga att du accepterar dess användning. Du kan ändra konfigurationen eller få mer. här;.

Om oss


SNP
ett spännande format

Series Nacionales de Pádel Estrella Damm är en amatörtävling för alla världens padelentusiaster.. Tävlingens anordnades för första gången år 2014 och har sedan dess vuxit enormt. åtta år senare är vi fler än 90 000 spelare och över 800 klubbar som deltar i tävlingen som verkligen passar alla - oavsett spelarnivå. Tillsammans får vi fler att spela mer padel.

Med vårt roliga och flexibla tävlingsformat kan vi erbjuda padelanläggningar ett nytt sätt att marknadsföra sin hall och öka sin beläggning. Vi skapar tillsammans med padelentusiaster över hela Sverige ett spännande sammanhang som lockar till spel. Genom vår hemsida och support kan deltagarna enkelt kommunicera med varandra.

Många fördelar för spelarna och klubbarna

För att delta i tävlingen behöver du först skapa dig ett lag. Ett lag består alltid av minst 10 spelare (som kan läggas till senare). Givetvis går det att anmäla flera lag från ett företag, padelklubb eller kompisgäng. Vi kommer i största möjliga mån sätta ihop grupper av lag från samma region och område för att minimera eventuella transportsträckor. För att delta i SNP Estrella Damm behöver ni bara anmäla er och betala via tävlingens registreringsformulär.